Tannkunsten – en toppmoderne tannklinikk i Ski

Tannklinikk i Ski

Ski har vært en region med mangel på moderne tannhelsetjenester som setter pasientens komfort og velvære i forgrunnen. Med dette i bakteppe besluttet tannlegene Alan og Ari Hafid å etablere Tannkunsten, en tannklinikk som kombinerer avansert teknologi og personlig omsorg, sentralt lokalisert i Ski.

Alan Hafid, som etter sine studier opparbeidet seg betydelig kompetanse og et solid omdømme ved en privat praksis i Kolbotn, samt etterhvert i Oslo, har et brennende engasjement for tannhelsefaget. Han har deltatt på flere kurs både nasjonalt og internasjonalt for å kunne tilby sine pasienter behandlinger basert på de seneste metodene. Alan utfører Invisalign-behandling, en moderne metode å regulere tenner på og er nærmest usynlig mens behandlingen pågår.

Ari Hafid, som har oppnådd omfattende praktisk erfaring ved en privat klinikk i Kongsberg, har demonstrert en bemerkelsesverdig evne til å møte og løse komplekse dentale utfordringer. Hans ambisjon om å hele tiden forbedre og utvide sin fagkunnskap kommer til syne gjennom kontinuerlig kursdeltagelse. Ari utfører Invisalign-behandling, en moderne metode å regulere tenner på og er nærmest usynlig mens behandlingen pågår.

Tannkunsten åpnet sine dører sommeren 2023 og har raskt blitt en ettertraktet tannklinikk, noe den store pågangen av pasienter tydelig viser. Selv med lange åpningstider fra 08:00 til 20:00 blir ledige timer fort fylt. Tannklinikken har også en akutt tannlegevakt, noe som sikrer at pasientene kan få nødvendig omsorg når de har mest behov for det. Ved å innføre nyskapende løsninger og forenkle prosessen for timebestilling online, anstrenger Tannkunsten seg for å gjøre pasientopplevelsen så sømløs som mulig samtidig som de benytter seg av det nyeste utstyret for å sikre en behagelig behandlingsopplevelse.

Bestill en time hos Tannkunsten og opplev det hele selv!