Alan Hafid

Tannlege

Etter endt utdannelse i 2016 har Alan praktisert som privat tannlege på Kolbotn og i Oslo. Han skiller seg ut som en blid og omsorgsfull tannlege, som virkelig ønsker det beste for sine pasienter. Hans lidenskap for faget kombinert med et kontinuerlig ønske om å utvide sin kunnskap gjør ham til en eksepsjonell tannlege.
Alan har viet seg til å delta på en rekke kurs både nasjonalt og internasjonalt, og hans ekspertise er på et svært høyt nivå. Som en sertifisert Invisalign Comprehensive tilbyder er Alan blant en håndfull allmennpraktiserende tannleger i landet som kan tilby usynlig tannregulering på høyeste nivå. I tillegg har han god erfaring med estetisk tannbehandling, spesielt når det kommer til fasetter.
Alan sitt engasjement for det estetiske aspektet av tannbehandling er tydelig og han har en lidenskap for å skape vakre smil. Han er lidenskapelig opptatt av å levere resultater av høy kvalitet og han setter stor pris på betydningen av et strålende smil for pasientene sine.

Ari Hafid

Tannlege

Ari er en dedikert tannlege som har utmerket seg gjennom hele studiet og ble anerkjent med et æresdiplom ved sin uteksaminering i 2020. Han har oppnådd betydelig erfaring som privatpraktiserende tannlege i en travel praksis i Kongsberg.
Ari har en lidenskap for å hjelpe sine pasienter og har alltid deres velvære som sin fremste prioritet. Han er sterkt engasjert i sitt yrke og har spesiell interesse for rotfyllinger og protetikk. I tillegg har han omfattende kompetanse innen kirurgi og er sertifisert Invisalign-behandler.
Ari har betydelig erfaring med å håndtere pasienter som lider av tannlegeskrekk og han arbeider hardt for å skape en trygg og beroligende opplevelse for dem. Gjennom sin empati og tålmodighet oppretter Ari et tillitsfullt forhold til sine pasienter og han tar seg alltid tid til å lytte til deres behov og bekymringer.

Alan Hafid

Tannlege

Etter endt utdannelse i 2016 har tannlege Alan Hafid praktisert som privat tannlege på Kolbotn og i Oslo. Alan skiller seg ut som en blid og omsorgsfull tannlege. Han har en lidenskap for faget,  som kombineres med et kontinuerlig ønske om å utvide sin kunnskap. Dette gjør ham til en eksepsjonell tannlege. Tannlege Alan Hafid har viet seg til å delta på en rekke kurs både nasjonalt og internasjonalt. Hans ekspertise er derfor på et svært høyt nivå.
Som en sertifisert Invisalign Comprehensive tilbyder er Alan blant en håndfull allmennpraktiserende tannleger i landet som kan tilby usynlig tannregulering av høyeste kvalitet. I tillegg har han god erfaring med estetisk tannbehandling, spesielt når det kommer til fasetter.
Tannlege Alan Hafid har et sterkt engasjement for det estetiske aspektet av tannbehandling. Hans lidenskap er å skape vakre smil. Han er opptatt av å levere resultater av høy kvalitet og han setter stor pris på betydningen av et strålende smil for pasientene sine. Tannlege Alan har bestått eksamen i odontofobi (tannlegeskrekk).

Bestill en time hos Tannlege Alan Hafid!

Ari Hafid

Tannlege

Tannlege Ari Hafid er en dedikert tannlege som har utmerket seg gjennom hele studiet. Han ble anerkjent med et æresdiplom ved sin uteksaminering i 2020. Deretter har han oppnådd betydelig erfaring som privatpraktiserende tannlege i en travel praksis i Kongsberg. 
Tannlege Ari Hafid har en lidenskap for å hjelpe sine pasienter og har alltid deres velvære som sin fremste prioritet. Han er sterkt engasjert i sitt yrke og har spesiell interesse for rotfyllinger og protetikk. I tillegg har han omfattende kompetanse innen kirurgi og er sertifisert Invisalign-behandler.
Kombinasjonen av et godt teoretisk grunnlag og en lidenskap for faget har gjort Ari til en dyktig tannlege. I tillegg er han målrettet mot å dyrke sin kunnskap ytterligere for å gi sine pasienter det beste. 
Tannlege Ari Hafid har betydelig erfaring med å håndtere pasienter som lider av tannlegeskrekk. Han arbeider hardt for å skape en trygg og beroligende opplevelse for dem. Gjennom sin empati og tålmodighet oppretter Ari et tillitsfullt forhold til sine pasienter. Han tar seg alltid tid til å lytte til deres behov og bekymringer. Tannlege Ari har bestått eksamen i odontofobi (tannlegeskrekk).

Bestill en time hos Tannlege Ari Hafid!

Hassan Tariq

Oralkirurg

Hassan er veldig opptatt av nøye planlegging og god oppfølging av pasienter.

Han holder jevnlige kurs for andre tannleger innenfor flere temaer, som for eksempel hvordan kirurgiske behandlinger kan gjøres på den mest skånsomme og komfortable måten.

Oralkirurg Hassan er veldig opptatt av at henvisende tannlege blir mest mulig inkludert i større kirurgiske behandlinger sammen med tanntekniker. På den måten kan tannlegen som utfører implantatprotetikk, tanntekniker og oralkirurg komme frem til den høyeste estetiske og funkjsonelle resultatet.