Velkommen til Tannkunsten Ski

Tannkunsten – Din tannlege i Ski

Tannkunsten Ski er en toppmoderne tannklinikk som setter pasientene i fokus. Vår hovedvisjon er å skape en behagelig reise gjennom tannlegebesøket.

Gjennom samarbeid med de beste fagfolkene i bransjen har vi skapt en klinikk uten den tradisjonelle kliniske og sterile atmosfæren. Våre dyktige interiørarkitekter har brukt forskning for å oppnå dette. Fra valg av beroligende farger til bruk av materialer som demper borrelyder. I tillegg har vi utstyrt oss med det beste utstyret. Dette gir oss muligheten til å tilby både komfortabel og effektiv behandling til våre pasienter.

Vi tar imot pasienter for et bredt spekter av behandlinger, enten det er vanlige tannproblemer eller estetiske forbedringer du er ute etter. Våre erfarne tannleger vil gi deg den tryggheten du trenger for å gjennomføre nødvendig behandling. Kanskje vi kan hjelpe deg med å oppnå det smilet du alltid har drømt om?

Vi har full forståelse for tannlegeskrekk og ønsker alltid å tilpasse besøket etter dine behov. Våre tannleger har nemlig tatt eksamen i odontofobi (tannlegeskrekk).  Derfor kan du være trygg på at vi lytter, gir grundig informasjon og gir deg en forutsigbar behandling uten ubehagelige økonomiske overraskelser. 

Tannkunsten har en tannlegevakt i Ski som er åpen 365 dager i året. Dersom time ikke kan bestilles online vil det alltid være mulig å kontakte oss per epost eller telefon. 

Vi er utrolig stolte av å ønske deg velkommen til Tannkunsten. Vi kombinerer kunnskap, omsorg og kvalitet for å gi deg den beste tannbehandlingen.

book time

Velkommen til Tannkunsten

Midt i hjertet av Ski finner du Tannkunsten, en toppmoderne tannklinikk som setter pasientene i fokus. Vår hovedvisjon er å skape en behagelig reise gjennom tannlegebesøket.

Gjennom samarbeid med de beste fagfolkene i bransjen har vi skapt en klinikk uten den tradisjonelle kliniske og sterile atmosfæren. Våre dyktige interiørarkitekter har brukt forskning for å oppnå dette – fra valg av beroligende farger til bruk av materialer som demper borrelyder. I tillegg har vi utstyrt oss med det beste utstyret som gir oss muligheten til å tilby både komfortabel og effektiv behandling til våre pasienter.

Vi tar imot pasienter for et bredt spekter av behandlinger, enten det er vanlige tannproblemer eller estetiske forbedringer du er ute etter. Våre erfarne tannleger vil gi deg den tryggheten du trenger for å gjennomføre nødvendig behandling, eller kanskje hjelpe deg med å oppnå det smilet du alltid har drømt om.

Vi har full forståelse for tannlegeskrekk og ønsker alltid å tilpasse besøket etter dine behov. Hos oss kan du være trygg på at vi lytter, gir grundig informasjon og gir deg en forutsigbar behandling uten ubehagelige økonomiske overraskelser.

Vi er utrolig stolte av å ønske deg velkommen til Tannkunsten, der vi kombinerer kunnskap, omsorg og kvalitet for å gi deg den beste tannbehandlingen.

book time