Ski Tannlegevakt

Trenger du akutt hjelp med tannproblemer?
Vår tannlegevakt i Ski er her for å hjelpe. Både nye og eksisterende pasienter er velkommen. Vi tilbyr akutt tannlegehjelp og tar imot henvendelser på kvelder, helger og helligdager.

Akutte tannproblemer kan oppstå etter en ulykke hvor tenner er skadet, eller som følge av tannverk, tannfraktur eller smerter fra visdomstenner. I en slik situasjon er det viktig å søke hjelp hos en tannlege så raskt som mulig. Dette er for å minimere skaden og bevare naturlige tenner. Våre erfarne tannleger er spesialisert på akuttbehandling og kan gi deg nødvendig hjelp når du trenger det mest!

Tannverk oppstår vanligvis på grunn av dype hull (karies) som skader nerven, smerter fra visdomstenner som bryter frem eller sitter fast, eller som følge av periodontitt. Smertestillende midler kan lindre eller dempe akutte problemer midlertidig. Men det er anbefalt med et besøk hos tannlegen for å få varig lindring. Hos oss får du akutt hjelp!

For å unngå akutte tannproblemer er det viktig å oppsøke tannlege jevnlig for regelmessige undersøkelser og behandlinger. Våre dedikerte tannleger er faglig oppdaterte, erfarne og opptatt av å levere behandling av høy kvalitet. Vi tar oss god tid til å lytte til pasientenes behov og sikre at de blir ivaretatt på en omsorgsfull og samvittighetsfull måte.

Tannkunsten ligger sentralt i Ski sentrum, med enkel tilgang til kollektivtransport og parkeringsmuligheter rett utenfor eller i garasjen under.

Kontakt oss ved behov for Tannlegevakt i Ski. 
Ring 64 87 10 00 eller send epost dersom online booking ikke er mulig.

 

 

 
book time

Tannlegevakt Ski

Trenger du akutt hjelp med tannproblemer? Vår tannlegevakt er her for å hjelpe både nye og eksisterende pasienter. Vi tilbyr akutt tannlegehjelp og tar imot henvendelser på kvelder, helger og helligdager.

Akutte tannproblemer kan oppstå etter en ulykke hvor tenner er skadet, eller som følge av tannverk, tannfraktur eller smerter fra visdomstenner. I slike situasjoner er det viktig å søke hjelp hos en tannlege så raskt som mulig for å minimere skader og bevare naturlige tenner. Våre erfarne tannleger er spesialisert på akuttbehandling og kan gi deg den nødvendige hjelpen når du trenger det som mest.

Tannverk oppstår vanligvis på grunn av dype hull (karies) som har skadet nerven, smerter fra visdomstenner som bryter frem eller sitter fast, eller som følge av periodontitt. Selv om smertestillende midler kan lindre eller dempe akutte problemer midlertidig, er det ofte nødvendig med et besøk hos tannlegen for å få varig lindring. Ved en tannlegevakt får du den hjelpen du trenger når du trenger det.

For å unngå akutte tannproblemer er det viktig å oppsøke tannlegen jevnlig for regelmessige undersøkelser og behandlinger. Våre dedikerte tannleger er faglig oppdaterte, erfarne og opptatt av å levere behandling av høy kvalitet. Vi tar oss god tid til å lytte til pasientenes behov og sikre at de blir ivaretatt på en omsorgsfull og samvittighetsfull måte.

Tannkunsten befinner seg sentralt i Ski sentrum, med enkel tilgang til kollektivtransport og parkeringsmuligheter rett utenfor eller i garasjen under.

Kontakt oss ved behov for Tannlegevakt i Ski. 
Ring 64 87 10 00 eller send epost dersom online booking ikke er mulig.

 

 
book time