Tannlege Kolbotn

Tannlege på Kolbotn

Tannkunsten er et ideelt valg for de som trenger tannlege nær Kolbotn og vil ha det beste for tennene sine. Med kun 15 minutters kjøretur er det enkelt å nå, med parkering tilgjengelig i garasjeanlegget og nærområdet. Tannkunsten tilbyr god tilgjengelighet via tog og buss. Klinikken ligger sentralt i Ski, bare en kort spasertur fra togstasjonen.

Tannlege Alan Hafid, tidligere ansatt i Kolbotn, har et godt rykte blant pasientene der. Sammen med sin bror, tannlege Ari Hafid, har han etablert Tannkunsten. De har designet lokaler som fremmer pasientenes velvære, med beroligende farger og materialer. Klinikken har også investert i moderne, avansert utstyr for å sikre smertefrie og optimale behandlinger.

Om klinikken

Vår klinikk ønsker pasienter velkommen og tilbyr et bredt spekter av tannbehandlingstjenester. Om du sliter med vanlige tannhelseproblemer som hull i tennene og tannkjøttsykdommer, eller trenger mer avanserte prosedyrer, besitter vårt erfarne team ferdighetene til å gi deg toppmoderne behandling.

De estetiske tjenestene vi tilbyr inkluderer tannbleking, porselensfasetter og ortodontiske behandlinger. Våre erfarne tannleger forstår at hvert smil er unikt, og vi jobber derfor tett sammen med deg for å skape et personlig behandlingsplan som oppfyller dine spesifikke behov og ønsker.

Vi vet at tannbehandling kan være en kilde til nervøsitet for mange. Derfor går vi til store lengder for å sikre at du føler deg avslappet og komfortabel under ditt besøk hos oss. Fra det øyeblikket du trer inn i våre moderne lokaler, vil vårt vennlige personale ta godt vare på deg og sørge for at din opplevelse er så behagelig som mulig. Vårt mål er ikke bare å ta hånd om tennene dine, men også å sørge for at du forlater klinikken med et større smil enn da du kom inn.

Er du fra Kolbotn og ser etter en ny tannlege?
Bestill time hos Tannkunsten nå!

Velkommen til Tannkunsten.